مجلة فريش :

شجرة الدر ( ام علي ) : المقادير 

عجينة بف باستري، جوز هند 1 / 4cup، حليب 1cup، سكر بني 1-1 / 2tbsp، حليب مكثف 1 / 2cup، علبة قشطه 2، ظرف دريم ويب، مكسرات.

الطريقة

 1- نخبز العجينة بالفرن.

2- نحمس جوز الهند، نسخن الحليب ونضيف عليه السكر البني.

3- انزل جوز الهند المحموس والحليب المكثف .

4- بالعجانة.. خلط القشطه مع الدريب ويب، نفتت البف بالصينية، نضيف عليه خلطه الحليب، نغطيه بطبقه القشطة، نضيف الفستق وع الفرن لمدة 15 دقيقة على درجة حرارة 170. 

BINKASEM







Ingredients: Puff pastry 1/4cup Coconut 1cup Milk 1-1/2tbsp Brown sugar 1/2cup Condensed milk 2 Cream I Dream whip Nuts Instructions: Bake the puff pastry Brown the coconut Heat milk and add brown sugar Add the brown coconut Add condensed milk In a mixer, mix cream with dream whip Crush the puff pastry Mix with milk mixture Cover with a layer of the cream Add the pistachio Bake for 15 min in 170° BINKASEM Shajar al-Durr (Um Ali)

0 التعليقات:

Post a Comment