مجلة فريش :

حلى سريع وسهل ولذيذ مولتن كيك البركانية 

المكونات :

 بيضتين، شوكولاته 120 جرام، كريمة خفق 120 جرام، بسكويت دايجستف 400 جرام، زبدة 80 جرام، عسل 40 جرام، حليب 50 مل،

حلى سريع وسهل بالبسكويت والشوكولاته على طريقة الشيف بن قاسم

الطريقة :

نحط البسكوت بكيس ونكسره - نحط فوقه العسل وجزء من الزبده عشان يتماسك وتحركه مع بعض 
نرص البسكوت في القاعده وبعدها ع الاطراف وندخله الفريزر 
 بعدها نكسر الشوكولاته وهي حشوتنا، بعدها نحط الكريمه والزبده والحليب على النار 
بعدها نحط الخليط فوق الشوكولاته وتحركها 
تحط بعدها البيض على الخليط ونخلطها بعدها 
ننزل الحشوه بداخل القالب تحطها بالفرن على درجة حراره 160 وبالعافية



Ingredients: 2 Eggs 120g chocolate 120g Whipped cream 400g digestive biscuits 80g butter 40g honey 50ml (1/4 cup) milk - 

Crush the biscuits 
- Stir the honey and a part of the butter with the biscuits 
-
 Place the mixture into the pan then gently press it in the base and the edges. 
-
 Take it to the freezer 
- Break the chocolate into small pieces Stir the whipping cream butter and the milk together in the oven 
-
 In a bowl, mix the chocolate with the mixture Add the eggs Place the chocolate mixture above the crushed biscuits 
- Bake it in the oven at 160 degrees
 BINKASEM

0 التعليقات:

Post a Comment